5,6 milioane de amprente au fost compromise în SUA

Articol postat de:

descărcare

Hackerii care au accesat sistemele biroului federal de Office of Personnel Management și au furat amprentele a 5,6 milioane de oameni.

 

Au fost de cinci ori mai multe decât estimarea inițială – au declarat oficialii miercuri.

Urmările deturnărilor, deja printre cele mai grave care au lovit Statele Unite, au continuat să crească odată ce anchetatorii de securitate informatică au căutat prin sisteme pentru a determina ce a mers prost scrie securityinfowatch.com.

Cele mai recente estimări a prejudiciului vin după ce personalul OPM și Departamentul Apărării au identificat noi înregistrări care nu au fost anailizate până acum, a spus purtătorul de cuvânt al OPM Samuel Schumach. În timp ce guvernul nu crede că amprentele sustrase sunt că utile acum, oficialii spun că schimbarile din tehnologie ar putea permite să fie utilizate în mod abuziv.

În general, înregistrările de personal pentru 21,5 de milioane de persoane au fost compromise.

Guvernul nu a făcut public cine este responsabil pentru atac, dar guvernul chinez a reieșit a fi suspectul principal. Înregistrările aprentelor pot fi folosite pentru a construi o bază de date cu angajați din guvern și serviciile de securitate americane.

OPM și Departamentul Apărării lucrează la anunțarea persoanelor afectate, iar victimelor le vor fi furnizate servicii de monitorizare.

Sursa foto: www.bankinfosecurity.com
Sursa articolului: www.securityportal.ro