Anonymous atacă site-urile guvernamentale din Rusia

Articol postat de:

anonymous

Gruparea Anonymous din Rusia a amenintat acum cateva zile, printr-o postare pe Twitter, ca va sparge mai multe site-uri din conducerea Rusiei si hackerii s-au tinut de cuvant.

Hackerii au vrut sa protesteze impotriva investirii lui Vladimir Putin ca presedinte si ieri mai multe site-uri au fost indisponibile timp de cateva ore. Ba chiar pentru a se mandri cu victoria lor, hackerii au facut publice print screen-uri care dovedeau faptul ca site-urile au fost atacate.

Printre portalurile sparte s-a numarat si cel al serviciului de securitate rus (fsb.ru)

“Am primit amenintari din partea Anonymous in urma cu cateva zile, dar nu putem confirma ca ei sunt de vina. Deocamdata nu ne putem da seama cine a fost in spatele atacului. Din pacate, traim in niste vremuri in care amenintarile la adresa sistemelor informatice s-au inmultit, dar avem mijloacele de a face fata”, declara cei din biroul de presa al Kremlinului.

Gruparea Anonymous din Rusia nu se va opri insa aici, pentru ca hackerii au anuntat un nou val de atacuri asupra site-urilor guvernamentale. Actiunile lor sunt unele in semn de protest impotriva presedintelui Putin.

Sursa foto: www.russiaslam.com
Sursa articolului: Mediafax