Directorii companiei Sony cer scuze utilizatorilor de Playstation

Articol postat de:

Kazuo Hirai, Shiro Kambe, Shinji Hasejima

Directorii companiei Sony si-au cerut scuze pentru problemele de securitate din reteaua PlayStation care au cauzat pierderea datelor personale a 77 de milioane de conturi din serviciul online.

Trei directori, inclusiv Kazuo Hirai, seful unitatii de jocuri video PlayStation a Sony Corp., au facut o plecaciune de cateva secunde la sediul din Tokio, in stilul traditional al scuzelor japoneze, scrie MSNBC.

Este prima aparitie in public a oficialilor Sony de cand au aparut problemele, in aprilie. „Ne cerem scuze din tot sufletul pentru ca am cauzat neliniste si probleme utilizatorilor nostri”, a spus Hirai.

Sony a spus ca informatiile legate de conturi, inclusiv numele, datele de nastere, adresa de e-mail si detaliile de logare, au fost compromise pentru cei care joaca in PlayStation Network. Hirai a cerut ca toti utilizatorii sa-si schimbe parolele.

Sony a mai anuntat ca va relua unele servicii din reteaua PlayStation in cursul acestei saptamani si ca va oferi gratuitati „buna revedere” precum descarcari gratuite si servicii gratuite timp de 30 de zile, pentru a-si arata aprecierea fata de utilizatori.

Hirai a precizat ca FBI si alte autoritati au fost contactate pentru a deschide o ancheta cu privire la ceea ce compania a numit „un atac cybernetic criminal” asupra centrului de date Sony din San Diego, California.

Sursa: ziare.comAdd Comment RegisterLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>