Google a lansat proiectul Scut împotriva atacurilor de tip DDoS

Articol postat de:

Digital-Attack-Map

Harta lumii atacurilor DDoS parca este o harta al luptelor militare din al treilea razboi mondial «Statele Unite impotriva tuturor ». Flux mare de trafic merge spre Statele Unite, poporul american se apara, sprijinit de alte cateva tari.

Atacurile DDoS de pe Internet nu se opresc nici o secunda, au devenit ceva normal, un instrument comun in confruntarea intre companii si persoane fizice.

Uneori, atacurile DDoS au caracter politic. Pentru a ajuta victimele acestor atacuri Google a lansat un nou proiect «Scut». Cu milioane de servere si si puncte de distributie – infrastructura Google este protectie sigura pentru orice site. In prezent Google genereaza aproximativ 25% din totalul traficului de pe Internet, avand suficiente surse pentru siguranta.

Digital-Attack-Map

Proiectul «Scut» este conceput pentru a sprijini libertatea de exprimare, cum ar fi activitatea mass-media, site-uri de opozitie cu rezultatele exit-poll, site-uri cu informatii despre drepturile omului si alte resurse. Continutul este dublat pe hostul Page Speed Service (PSS) si protejat cu ajutorul serviciului special impotriva atacurilor DDoS.


Sursa foto: www.digitalattackmap.com
Sursa articolului: www.antivirus-free.ro