Guccifer condamnat la șapte ani de închisoare

Articol postat de:

hackerul__guccifer___arestat_preventiv_

Tribunalul București l-a condamnat pe hackerul Marcel Lazăr Lehel la șapte ani de închisoare cu executare, pentru spargerea conturilor de mail ale directorului SRI, George Maior.

Marcel Lazăr Lehel, cunoscut sub numele de Guccifer, a fost condamnat la câte trei ani de închisoare pentru spargerea conturilor de email ale directorului SRI George Maior și ale europarlamentarului Corina Crețu. Instanța a dispus contopiriea pedepselor și aplicarea unui spor de pedeapsă de un an, astfel Lehel a fost condamnat la patru ani de închisoare cu executare în acest dosar, scrie Mediafax.

De asemenea, instanța a constat că Lehel a mai fost condamnat în 2012 de Judecătoria Sectorului 3, la trei ani deînchisoare cu suspendare, pentru spargerea conturilor de email ale unor vedete. Astfel, instanța a adăugat pedeapsa de trei ani la condamnarea din dosarul privind spargerea conturilor de mail cu executare ale lui George Maior și Corina Crețu.

Hackerul va executa o pedeapsă de șapte ani de închisoare, dacă decizia rămâne definitivă. Instanța i-a interzis acestuia mai multe drepturi pe o durată de trei ani după executarea pedepsei principale.

Sursa foto: www.presaonline.com
Sursa articolului: www.securityportal.roAdd Comment RegisterLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>