Hackeri Anonymous, arestați de Poliția Australiană

Articol postat de:

anonymous1

Doi indivizi suspectați a fi membri ai grupului Anonymous au fost arestați pentru spargerea site-urilor guvernamentale și corporative.

Poliția Australiană a spus că un bărbat în vârstă de 40 de ani a fost acuzat de pătrundere în rețeaua companiei Melbourne IT și în servere ale Guvernului din Indonesia, iar un alt individ de 18 ani a fost acuzat de pătrundere în serverele NetSpeed ISP, scrie ABC Net.

Cei doi ar fi fost implicați în mai multe atacuri cibernetice care au constat în modificarea conținutului site-urilor șau întreruperea accesului către acestea, prin lansarea de atacuri Distributed Denial-of-Service (DDoS).

,,Aceste acte pot cauza daune grave rețelelor guvernamentale sau ale afacerilor, care pot fi catastrofe pentru oamenii care se bazează pe aceste rețele pentru a le administra finanțele personale”, a spus Tim Morris, reprezentant al Poliției.

Mai multe echipamente pentru calculatoare au fost confiscate de către Poliția Australiană din casele suspecților.

Sursa foto: www.mrconservative.com
Sursa articolului: www.securityportal.roAdd Comment RegisterLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>