Mobile Security îți găsește telefonul pierdut sau furat

Articol postat de:

images_1316084862

Bitdefender introduce functiile anti-furt si de scanare a cardurilor de memorie SD, pentru Mobile Security BETA, aplicatia gratuita de securitate pentru dispozitive care folosesc platforma de operare Android.

Cu noua functie anti-furt, utilizatorii isi pot localiza cu usurinta telefoanele mobile pierdute sau furate. Totodata, in caz de furt, ei au posibilitatea sa stearga de la distanta toate informatiile din telefon, pentru a-i impiedica pe raufacatori sa le acceseze datele personale.

„Cu o cota de piata de aproximativ 25% in Romania, platforma Android si-a castigat popularitatea in randul utilizatorilor si dezvoltatorilor de aplicatii de aici. De aceea, smartphone-urile care au la baza acest sistem de operare au devenit tinta predilecta a hotilor de telefoane mobile, dar si a creatorilor de malware, care exploateaza platforma Android pentru a distribui diverse amenintari virtuale catre cat mai multi utilizatori”, este de parere Alexandru Balan, Senior Product Manager Bitdefender.

In acelasi timp, Bitdefender Mobile Security ofera acum functia de scanare a cardurilor de memorie SD, ce previne descarcarea diverselor tipuri de malware pe telefon. Cardurile de memorie SD sunt vectori importanti de raspandire a amenintarilor informatice pe smartphone-uri, sub forma fisierelor infectate sau a aplicatiilor periculoase. Functia de scanare a acestor dispozitive devine necesara pentru utilizatorii care stocheaza o mare cantitate de fisiere, fara a fi siguri de sursa lor. Procesul de scanare se declanseaza automat, in momentul in care utilizatorul introduce un card de memorie in telefon, sau poate fi initiat la cerere.

Bitdefender Mobile Security BETA este un produs complet de securitate, ce ofera protectie antivirus, dar si protectie web, pentru telefoane si tablete care functioneaza pe platforma Android. Avand la baza tehnologiile de scanare in-the-cloud, poate detecta cele mai recente amenintari informatice, fara sa solicite bateria telefonului. De asemenea, aplicatia ofera informatii despre serviciile cu plata si permisiunile solicitate de programe la instalare, ajutandu-i astfel pe utilizatori sa ia decizii informate cu privire la protectia si confidentialitatea datelor.

Sursa: BitdefenderAdd Comment RegisterLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>